Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su privatumo politika.

Taisyklės Suprantu

2016 m. Pasaulinės lyderystės konferencijos vaizdo įrašų USB jungtis

Prekės kodas: GNC 134
-11 %
49,00 € sena kaina 55,00 €

Aprašymas

Pasaulinės lyderystės konferencijos vaizdo įrašų USB jungtis (2016 m)

Pasaulinės lyderystės konferencijos vaizdo įrašų USB jungtis – tai puiki priemonė asmeniniam ir kolektyviniam tobulėjimui skatinti. Meskite sau, kaip lyderiui, iššūkį, pasisemkite pasaulinio lygio lyderystės įžvalgų ir geriausių praktikų. Pranešėjai yra kviečiami dalyvauti pasaulinės lyderystės konferencijoje, remiantis žinomais jų gebėjimais srityse, kuriose jie specializuojasi.

Šioje USB jungtyje rasite pranešimus kuriuose kalba: Bilas Haibelsas, Melinda Geits, T. D. Džeiksas, Dr. Trevis Bredberis, Erina Mejer, Džonas Maksvelas, Patrikas Lenčionis, Krisas Makčesnis, Danielė Strikland, Horstas Šulcas, Vilfredas De Chesuasas, Džodis Čako. Taip pat rasite sesijų gaires ir diskusijų klausimus darbui su mokanda (PDF formatu), bei 2016 m. „Didingesnės vizijos“ istorijas. Įgarsinimas arba subtitrai siūlomi pasirinkus sesiją.

 

Išleidimo metai - 2016    Formatas - 15 x 15 cm    Svoris - 70 g